2009-01-07 18:27:15• hírek • www.ma.hu

Házasságáért küzd

Mindig mosolyog, jókedélyű - Ki hinné, hogy a humorista Maksa Zoltán élete korántsem olyan felhőtlen, mint azt gondolnánk.

Komoly válságba került Maksa Zoltán magánélete - Szakmai téren helyrejöttek a dolgai, ám a párja súlyos depresszióval küzd, lányuk, Bogi születése óta. A Budapesti Kamaraszínház színésznője még a hivatását is otthagyta.

Kiderült, a bajok akkor kezdődtek, amikor Maksa tévés munkái megszűntek, s több haláleset is történt a családban. A humorista Erdélyben vállalt turnét, neje, Gráf Csilla egyedül maradt a kislánnyal, s egyre súlyosabb helyzetbe került. Most mindketten azért harcolnak, hogy megmentsék a házasságukat - adta hírül a Blikk. Pedig a humorista házassága nagyon szépen indult - ő maga sem tudja elhinni, hogyan történhetett meg mindez.


Maksa Zoltán nemrég írta meg könyvét, amely önéletrajzi ihletésű. A humorista rajongói nemcsak szakmai titkokat tudhattak meg a műből, hanem Maksa magánéletének részleteit is. A sztár korábban úgy nyilatkozott, hogy sosem volt az az éjszakázós fajta; mindig hosszútávú kapcsolatban gondolkodott. Szerinte egy önéletrajzi kötet csak akkor teljes, ha a szerző a családi életébe is betekintést enged. Ezért könyvében szüzességének elvesztését is elmeséli, s természetesen vidám és nevettető stílusban adja elő történeteit gyerekkorától felnőttkoráig. Derűs egyénisége a kötetből is érezhető, amelyet természetesen szép fotógalériával is illusztrált Maksa Zoltán - szereplései és gyermekkori fotói is megtalálhatók a képek között.

Válságba került Maksa Zoltán és Gráf Csilla házassága.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: